paulpim in breda m37服装店

paulpim in breda服装店_百度知道
paulpim in breda服装店
这是一道待解决的难题
您的回答被采纳后将获得系统奖励20(财富值+经验值)+难题奖励30(财富值+经验值)
其他类似问题
服装店的相关知识
等待您来回答
下载知道APP
随时随地咨询
出门在外也不愁Peter Bergmans | 领英
Peter Bergmans, , Favory convenience food grooupRecommendations1 person has recommended PeterWebsites500+connectionsJoin LinkedIn & access Peter’s full profileJoin LinkedIn and access Peter’s full profile. It’s free!As a LinkedIn member, you’ll join 300 million other professionals who are sharing connections, ideas, and opportunities.See who you know in commonGet introducedContact Peter directly500+connectionsHessing SuperversSite ManagerStarting February 2015
BackgroundCharisma, focused on people, goal oriented finisher, building bridges, continuous improvementExperiencein april 2012 is Ma&#tre Paul overgenomen door het Japanse food bedrijf Châteraisé en daarmee staat de hele organisatie voor een mega verandering. Ma&#tre Paul Tilburg is de Europese uitvalsbasis voor het Japanse bedrijf. Mijn doelstelling is 2 ledig : Ma&#tre Paul (235 FTE) gezond maken en een grote rol vervullen om de plannen van Chateraise in Europa te realiseren. Het gezond maken betekent investeren in mensen en in machines (mechaniseren/automatiseren), het reduceren van verliezen. De doelstelling Van Châteraisé is om in Europa net zo succesvol te worden als in Japan met eigen winkels waarin topproducten verkocht worden die allemaal in Tilburg geproduceerd worden. Hiernaast vervult Ma&#tre Paul een grote rol voor Châteraisé door halffabrikaten en eindproducten te produceren voor de Japanse markt van Châteraisé; de producten moeten aan zeer hoge eisen voldoen!Henri is een ambitieus familiebedrijf met echte passie voor eten. Henri produceert en verkoopt koelverse soepen, sauzen, maaltijdcomponenten en maaltijden met verse grondstoffen als basis.
Ik heb bij Henri de organisatie professioneel gemaakt door mensen te ontwikkelen, processen te verbeteren, de juiste investeringen te doen en continu verbeteren te introduceren op de werkvloer.Favory convenience food grooupverantwoordelijk voor de verhuizing van de Beckers krokettenfabriek van Tilburg naar Deurne en als operations manager Deurne heb ik de snacksfabriek in Deurne uit een zeer ongezonde positie bevrijd. Op het gebied van kwaliteit zijn grote stappen gezet evenals op het gebied van kostenbesparing (lees : reductie verliezen)verantwoordelijk voor het binnen halen van 50% meer productie zonder noemenswaaardige investeringen. De extra productie is zonder conserveermiddelen, qua hygiene, schoonmaak, kwaliteit een grote uitdaging.
Project, o de productie verloopt primaverantwoordelijk voor de vleesfabriek in Oss (240 FTE). Als MT lid medeverantwoordelijk voor het realisatie van de Unilver targets voor Oss. In de fabriek verantwoordelijk voor oa. de uitrol van het automatiseren van de vleesdeeg bereiding en de implementatie van soep in zak&&.
De laatste 9 maanden als interim worksmanager SU Oss verantwoordelijk voor de hele site in Oss, incl. alle rapportages naar Unilever USCC in Zwitserland.verantwoordelijk voor het succesvol elimineren van grote verliezen (TPM gedachte) binnen de vleesfabriek. Quality maintenance geintroduceerd in Oss met als resultaat een zero loss rookworstlijn.
Van gedachte tot en met realisatie verantwoordelijk voor automatisering / mechanisering van de vless deeg bereiding van de vleesfabriek. Betrokkenheid van de mens vanaf dag 1 en een verticale opstart : succesvol early equipment management project!Stork Protecon Langen1e 4 jaar in klein team als technoloog aan revolutionaire ontwikkeling van cooker extruder gewerkt van tekening tot en met productie machine. Heel spannend & uitdagend! Het resultaat : 1 extruder die paneermeel produceert bij een klant.
Hierna 3 jaar coextrusie technoloog. Deze technologie werd gebruikt voor gerookte, gekookte worst. Ik heb de technologie verder ontwikkeld om gebruikt te worden voor verse worst en droge worst. Erg succesvolle ontwikkeling. Hiernaast coextrusielijnen wereldwijd opgestart en troubleshooting bij klanten gedaan.Dalgety Foods Holland Bredafirst leadership role : improve production results, main role in development of new products, main role in planning tool projectLanguagesEnglishGermanSkillsEducationBachelor's degreemountainbiking (marathon)hockey trainer/coach
View Peter’s full profile to...See who you know in commonGet introducedContact Peter directlyNot the Peter Bergmans you’re looking for?
People Also ViewedCommercieel Directeur at Ma?tre Paul BVSite Manager bij Swinkels FoodManager Accounting Netherlands at Continental BakeriesSupply Chain Manager at Maitre PaulOperations Director at MaitrePaul - Chateraisecontinuous improving mechanical engineerHR Manager bij KONETechnical Project Leader Meat InnovationsExport manager at Maitre PaulHR Manager at Ma?tre Paul
中国领英会员:paulpim in breda服装店_百度知道
paulpim in breda服装店
这是一道待解决的难题
您的回答被采纳后将获得系统奖励20(财富值+经验值)+难题奖励30(财富值+经验值)
其他类似问题
服装店的相关知识
等待您来回答
下载知道APP
随时随地咨询
出门在外也不愁

我要回帖

更多关于 breda cork 的文章

 

随机推荐